máj
20

A pünkösdi hétvége nagyrészt a családról szólt (wellness pihenés az Eger & Park Hotelben), de az autós hobbi sem szorult háttérbe. Ma (2013. május 20.) délelőtt hihetetlen élményben volt részem: a HF Racing jóvoltából kipróbáltam egy formaautót a Kakucs Ringen...

Kakucsring.jpg

Megérne egy külön bejegyzést, milyen szenzációs érzés volt tíz percig körözni a versenypályán, de hát ez a blog nem erről, hanem a kis Autobianchiról szól.

Őt sem hanyagoltam el a hétvégén. Egy kedves fórumtárs, egyben a blog egyik olvasója, csipy31 segített megtalálni a megfelelő leeresztőcsavart (a mágneses változatot), amit meg is rendeltem és még pénteken meg is érkezett. Tegnap, Egerből hazatérve az első dolgom volt, hogy kicseréljem. Persze ehhez ki kellett folyatni a frissen betöltött olajat, de szerencsésen sikerült "újrahasznosítanom" (visszatöltenem). Nem merném azt állítani, hogy az új csavarnál teljesen megszűnt az olajcsöpögés, de két nap tapasztalatai alapján mondhatom, hogy sokkal jobb, mint korábban volt.

Szintén a múlt péntek eseményeihez tartozik, hogy a matricashop.hu jóvoltából elkészült egy általam tervezett és a Matricashop által kifogástalan, időjárástűrő minőségben kivitelezett LANCIA A112 matrica, amelyet a hátsó jelvényre ragasztottam.

Bia_logo 3.jpg
Mint látható, pár lépés távolságból szinte meg sem lehet állapítani, hogy nem eredeti. Ha még azt is elmondom, hogy a műanyagápoló csodát tett a műszerfallal, és hogy egy kedves márkatárs segítségével lehetséges - de ezt nem akarom elkiabálni! -, hogy sikerül szert tennem eredeti felnikupakokra és talán egy Juniorhoz való kormánykerékre is, hát akkor látszik, hogy hihetetlenül termékeny volt a múlt hét.

A bejegyzés trackback címe:

https://lancia-a112.blog.hu/api/trackback/id/tr365308905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása