sze
28

Döbbenetes dolog történt!

Fiat133_ebay.jpg

2013. szeptember 20.

Az egyik külföldi hirdetési oldalon találtam egy Fiat 133-ast. A hirdetést kiposztoltam a facebookon, az alábbi szöveggel: "ajjaj" (mondván. soha nem lehet az enyém).

2013. szeptember 21.

Jelentkezik egy ismerősöm, aki elmondja, hogy az autó magyarországi (de nem az, amelyet februárban sikertelenül próbáltam megvenni, hanem egy sokkal jobb állapotú). Sőt még a tulajdonosát is ismeri.

2013. szeptember 22.

Az online aukciós oldalon megvásárolom az autót. (Leütöm a villámárat.) Könyörgő levelet írok az eladónak: tudom, hogy most már kénytelen vagyok kifizetni a vételárát, ráadásul euróban, de kérem, fontolja meg egy Autobianchi beszámítását, a különbözetet pedig hadd fizessem forintban. Éjjel tizenegykor érkezik a válasz: "lehet róla szó".

2013. szeptember 23.

Egy kb. 10 perces telefonbeszélgetés során megállapodunk mindenben. Kapok grátisz egy friss műszaki vizsgát és jónéhány tartalék alkatrészt. 

2013. szeptember 24.

Csöng a telefon. Igazából délutánra sikerült bejelenteni vizsgára az autót. Ha gondolom, utána nyélbe üthetjük a cserét. Gondolom!!! Este hétkor találkozunk egy MOL kútnál. Cserélünk. "Ez csak nem egy Abarth váltógomb?!?!" - lelkendezik cserepartnerem. Mire én: "Sajnos még nem sikerült lecserélnem Juniorhoz valóra. Ugye nem baj?". "Dehogy baj!!! Pont ilyet keresek már évek óta". Hihetetlen.

2013. szeptember 27.

Összefutunk a kedves "cserepartnerrel" a Lurdy Háznál. Mivel jön? A Bianchival, aki kapott egy garnitúra Cromodora felnit Abarth kupakkal...

Kedves Új Tulajdonos! Használjátok egészséggel a kis Lanciát, amely hozzásegített engem legnagyobb autós vágyam, a Fiat 133-as megvételéhez.

Bia_új felnikkel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lancia-a112.blog.hu/api/trackback/id/tr505538718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása